Over ons

Zeilmakerij Stroobach combineert een oude ambachtelijke traditie met de modernste opvattingen over innovatie en service. Zeilmakerij Stroobach is gevestigd aan de Nijverheidsweg 19 te Heemstede, en tevens over water bereikbaar via het Spaarne.

U kunt bij Wouter Stroobach en zijn medewerkers vijf dagen per week terecht voor al uw wensen op het gebied van doek en zeil. Naast een serie standaardproducten leveren zij maatwerk, in nauwe en creatieve samenspraak met de klant, waarbij kwaliteit altijd voorop staat.

Maar niet alleen watersporters weten Zeilmakerij Stroobach te vinden. Dankzij hun brede ervaring en opleiding kunnen de zeilmakers ook inspelen op een toenemende vraag naar industriële toepassingen, zoals hoezen en kettingzakken voor takels. Kwalitatief hoogwaardige producten, volgens gedeponeerde ontwerpen, die bovendien korte levertijden kennen.

Door de combinatie van ambachtelijkheid, vernieuwingsgezindheid en een goed oog voor de wensen van de markt, is Zeilmakerij Stroobach een flexibele en betrouwbare partner voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.